Notář v systému práva, notář jako garance nestrannosti a zákonnosti - Mrzena, Erik (2001)
Autor se zabývá úkoly a činnostmi notáře v soudním řízení.
Keywords: notáři; profesní komory; státní správa; notaries; professional chambers; state administration