Nizozemsku odbila třináctá hodina - Drulák, Petr, 1972-
Autor se věnuje změnám, které do poklidné nizozemské politické scény vnesly volby v roce 2002 a následně nové volby v lednu 2003. Rozruch způsobila strana a osobnost Pima Fortuyna.