Niektoré otázniky trhovej ekonomiky pre súčasné Rusko - Prôčková, Florentína
Článek se týká přechodu Ruska od státem centrálně řízeného hospodářství ke kapitalistické ekonomice. Autor se pokouší vysvětlitl politicko-hospodářské představy existujících seskupení, formulovat obavy o to, co ekonomické reformě a tedy i současné ruské společnosti hrozí.