Nezletilý dědic a průběh dědického řízení - Mrzena, Erik (2000)
Autor vysvětluje průběh dědického řízení u nezletilého dědice, otázku jeho zastoupení v dědickém řízení, okruh dědiců, soupis majetku a postup u vydědění nezletilého dítěte.
Keywords: dědické právo; nezletilí; občanské právo; inheritance and succession; minors; civil law