Nezletilý dědic a průběh dědického řízení - Mrzena, Erik
Autor vysvětluje průběh dědického řízení u nezletilého dědice, otázku jeho zastoupení v dědickém řízení, okruh dědiců, soupis majetku a postup u vydědění nezletilého dítěte.