Neziskové organizace v Evropské unii - Cibrián, Ramiro, 1949- (2001)
Text je projevem R. Cibriana vedoucího Delegace Evropské komise v ČR, který zazněl na konferenci Neziskové organizace a Evropská unie v roce 2001 pořádané v červnu 2001 v prostorách Ministerstva zahraničních věcí ČR.
Keywords: Evropská unie; neziskové organizace; evropské právo; evropská integrace; nonprofit organizations; European law; European integration