Nevyrovnané šance : na co ukazují běloruské šance? - Nový, Petr (2001)
Článek informuje o prezidentských volbách v Bělorusku, o jejich průběhu a názoru opozice.
Keywords: politika; prezidentské volby; volby; Bělorusko