Nesignalizovaná sociální struktura : semi(o)poznámka - Šoltys, Otakar, 1950-2021
Článek se věnuje změně politického paradigmatu po listopadu 1989 negací sociální struktury vybudované v reálném socialismu, sémiotickým tlakem na zpochybnění této struktury, která vytvořila celou škálu sociálních nulových znaků, tzv. tabuizovaná slova.