Nepál mezi politickým radikalismem a extrémní chudobou - Slezák, Milan, 1957-
Autor popisuje současnou politickou situaci v Nepálu, kterou významně ovlivnil masakr nepálské královské rodiny spáchaný 1.6.2001 pravděpodobně korunním princem Dípéndrem.