Německý multilateralismus a vztahy k státům visegrádské skupiny - Handl, Vladimír, 1957- (2003)
Autor si všímá německé integrační a bezpečnostní politiky a vývoje politických vztahů Německa k sousedním zemím.
Keywords: Visegrádská skupina; zahraniční politika; mezinárodní vztahy; bezpečnostní politika; integrační politika; foreign policy; international relations; security policy; immigrant integration policy; Německo; Germany