Německo ve volebním roce - Utitz, Bedřich, 1920-2017 (1998)
Autor se zamýšlí nad možnými výsledky voleb do Spolkového sněmu Německa, které proběhnou v roce 1998.
Keywords: 1998; vnitřní politika; volby; politické strany; internal policy; elections; political parties; Německo; Germany