Německo válkou uštknuté - Veselý, Josef, 1946-
Český novinář se zamýšlí nad tím, jak se v současné německé společnosti odráží fakt, že země se poprvé od roku 1945 ocitla ve válce v rámci mnohem početnějších letek NATO.