Německo-Polsko-Česko : ke starým i novým asymetriím ve vzájemných vztazích - Mildenberger, Markus, 1968-
Článek se zabývá vývojem a historií politických vztahů mezi Německem a Polskem a mezi Německem a Českou republikou. Autor si všímá také současné situace a budoucího vývoje.