Německo jako nejvýznamnější obchodní partner České republiky - Hřích, Jan, 1964-
Autor se zamýšlí nad tím, že SRN je v současné době nejvýznamnějším ekonomickým partnerem ČR a tím, že německý trh představuje pro ČR významné nástupiště na jednotný vnitřní trh Evropské unie.