Německo a země Visegrádské čtyřky : kontinuita s korekcemi? - Handl, Vladimír, 1957-
Článek se zabývá vztahy sjednoceného Německa s ostatními zeměmi střední Evropy a popisuje proces transformace regionu jako celku.