Německá priorita : akceschopná Evropa - Handl, Vladimír, 1957-
Článek představuje iniciativní roli Německa v rozvoji Společné bezpečnostní a obranné politiky Evropské unie, zahraniční politiku Německa, obsah obranné politiky a vojenský potenciál Německa.