Nelegální vývoz zbraní - Pospíšil, Filip, 1972-
Tématem článku je ilegální vývoz zbraní z České republiky. Autor popisuje prostředí, mechanismy a techniky, které pachatelé této činnosti využívají, a poukazuje na nedostatky současných kontrolních mechanismů, jež takové chování umožňují.