Některé příklady mezinárodní spolupráce v boji proti terorismu - Kosek, Miroslav
Článek poskytuje přehled nejdůležitějších mezinárodních protiteroristických konvencí, informuje o spolupráci v boji proti terorismu na úrovni států G8 a Evropské unie a vysvětluje úlohu Europolu.