Nekonečný problém : žena, péče o dítě a zaměstnání - Kotyšan, Milan
Autor seznamuje se zvláštními výhodami, které mají těhotné ženy a matky pečující o dítě mladší 15 let. Zaměstnavatel je povinnen vyhovět žádosti o vhodnou úpravu pracovní doby, omezit pracovní cesty, zařadit ženu po návratu z mateřské dovolené na původní práci popř. umožnit ženě vrátit se z mateřské dovolené dříve.