Několik způsobů, jak poučně vyložiti sociologii - Franc, Daniel, 1973- (1994)
Autor předkládá několik definic sociologie a různými způsoby vykládá, co je její podstatou.
Keywords: sociologie; sociologické teorie; sociology; sociological theories