Několik poznámek k vývoji a stavu česko-slovenských vztahů - Slánský, Rudolf, 1935-2006
Velvyslanec České republiky ve Slovenské republice se ve svém článku zamýšlí nad vývojem a stavem česko-slovenských vztahů a budoucím vývojem.