Nejvhodnější města Evropy z hlediska podnikání v roce 1997 : (podnikání v Evropě: 1. Londýn, 2. Paříž, 3. Frankfurt) - Zukal, Jiří
Článek představuje výsledky průzkumu jedné z největších světových poradentských společností v oblasti podnikání s nemovitostmi, ve kterém zjišťovala atraktivnost evropských velkoměst z hlediska možností pro podnikání.