Nebezpečí biologického terorismu - Mika, Otakar J., 1953-
Autor reaguje na článek A. Dolníka : Bioterorismus : reálná hrozba?, který byl uveřejněn v časopise Mezinárodní politika č. 2/2002. Kritizuje absenci informací o legislativě v Dolníkově příspěvku, zmiňuje zmírnění tzv. míry rizika a organizační a technická opatření proti bioterorismu.