NATO na nic? - Štěpanovský, Jiří, 1925- (1995)
Autor se zamýšlí nad různými postřehy a soudy týkající se organizace NATO.
Keywords: Severoatlantická aliance; vojenské aliance; členství v NATO; bezpečnostní politika; vojenská strategie; military alliances; membership in NATO; security policy; military strategy