NATO, EÚ, Višegrádská štvorka a konflikty informačnej éry - Škopec, Robert, 1949-
Článek vysvětluje význam informací pro vedení současných válečných konfliktů. Současný způsob vedení směřuje k tzv. informační válce. Dále se článek zaměřuje na postoj USA k organizaci NATO a její spolupráci s Ruskem.