NATO - konfliktní společenství bez alternativy : aliance v průřezu půlstoletí - Luňák, Petr, 1966-
Článek se zaměřuje na vývoj Severoatlantické aliance a pokouší se o určitou bilanci neshod a společných zájmů Aliance za posledních 50 let.