Nástup čtvrté generace čínských komunistů - Fürst, Rudolf, 1958-
Autor popisuje vývoj komunistického režimu v Číně. Komunisté se k moci dostali v roce 1949 a zavedli centralizovaný stát leninského typu, ve kterém revoluční elita stojí nad institucemi a zákony.