Nástin ekonomického vývoje Německa na přelomu tisíciletí - Kraft, Jiří, 1956-
Autor přibližuje ekonomický vývoj Německa na počátku 21. století. Všímá si přírůstku HDP, míry nezaměstnanosti, míry inflace, salda veřejných rozpočtů, salda zahraničního obchodu, zahraniční zadluženosti a devizového kurzu.