Nároky na energii a role jaderné energetiky v 21. století - Procházková, Dana, 1945- (1998)
Článek shrnuje hlavní údaje, jež vyplynuly z přednášky náměstka generálního ředitele OECD/NEA Thompsona na téma "Potřeby energie a role jaderné energetiky ve 21. století. Údaje jsou založené na celosvětovém hodnocení, které provedli OECD/NEA.
Keywords: Organizace pro ekonomickou spolupráci a rozvoj; jaderná energetika; energetické zdroje; nuclear energy industry; power resources