Národní zájem : ohlédnutí za jednou debatou - Šedivý, Jiří, 1963-
Autor vychází z diskuze, která byla vedena nad sborníkem Máme národní zájmy? a konfrontují ji s některými názory standardních teorií mezinárodních vztahů.