Napětí v Tchajwanském průlivu a jeho internacionalizace - Fürst, Rudolf, 1958- (2001)
Článek se zaměřuje na vztah mezi Čínou a Tchaj-wanem a představuje mezinárodní kontext tchajwanského problému.
Keywords: mezinárodní vztahy; international relations; Čína; Tchaj-wan; China; Taiwan