Naivita - nezájem - neschopnost? - Müller, Adolf, 1929-2002
Autor vychází z článku P. Winklera Oprášená Hallsteinova doktrina a upozorňuje na nedostatek politické vůle ve Spolkové republice i v České republice řešit problém odškodnění českých obětí nacistické perzekuce.