Náhradní rodinná výchova - Burešová, Eva
Článek ukazuje, jak spolu vzájemně souvisí psychologie a právo a jak ovlivňuje způsob rodinné výchovy rysy osobnosti dítěte. Autorka objasňuje pojem náhradní rodinná výchova a podrobněji rozebírá osvojení a pěstounskou péči.