Náhrada škody v rodině - Miklušáková, Vlasta (2000)
Článek se týká občanskoprávní odpovědnosti za škodu a její náhradu uvnitř rodiny, mezi jejími příslušníky a otázky za škodu a její náhradu, způsobenou při podnikání.
Keywords: občanské právo; odpovědnost za škodu; civil law; liability for damages