Naděje, výzvy a rizika Evropy na přelomu století - Pick, Otto, 1925-2016 (1995)
Autor se zamýšlí nad rozšiřováním Evropské unie a NATO.
Keywords: Evropská unie; Severoatlantická aliance; evropská integrace; rozšíření Evropské unie; členství v NATO; European integration; European Union enlargement; membership in NATO; Evropa; Europe