Nad knihou Raymonda Arona Opium intelektuálů - Petrusek, Miloslav, 1936-2012
Autor představuje francouzského sociologa a filozofa Raymonda Arona a jeho knihu Opium intelektuálů, ve které demonstroval nebezpečí, která se skrývají za patetickými postoji francouzské intelektuální levice.