Nad asijskými "tygry" zamračeno - Kovář, Jindřich, 1935- (1997)
Článek se zaměřuje na mimořádné ekonomické výsledky východní části Asie a problémy léta 1997, kdy se Asie dostala do finančních a celkově ekonomických potíží a reformy Mezinárodního měnového fondu a Světové banky.
Keywords: Mezinárodní měnový fond; Světová banka; 1997; světová ekonomika; mezinárodní finance; mezinárodní finanční instituce; world economics; international finance; international financial institutions; Asie východní; Asia, Eastern