Nad asijskými "tygry" zamračeno - Kovář, Jindřich, 1935-
Článek se zaměřuje na mimořádné ekonomické výsledky východní části Asie a problémy léta 1997, kdy se Asie dostala do finančních a celkově ekonomických potíží a reformy Mezinárodního měnového fondu a Světové banky.