Na prahu dospělosti? : reforma německých ozbrojených sil - Longhurst, Kerry
Autorka se věnuje vysvětlení toho, jak vláda rudo-zelené koalice, která se v září 1998 dostala v Německu k moci, iniciovala zahájení reformního procesu, představuje Scharpingův program reforem a předkládá souhrn domácích i mezinárodních reakcí na příslušné návrhy a posléze vyhodnocení významu a dosahu reforem.