Muslimské politické strany v Indonésii - Sunardi, Teddy, 1970-
Autor popisuje vliv islámského náboženství na politiku v Indonésii, vysvětluje rozdíl mezi kulturním a politickým islámem a význam a činnost islámských politických stran.