Multipartismy a multipolarita : poznámka k pojetí umírněného multipartismu - Strmiska, Maxmilián, 1961-
Autor se pokouší upozornit na několik aspektů pojetí nepolarizovaných mnohastranických systémů, vychází z klasické klasifikace omezeného pluralismu a typologie umírněného pluralismu v díle Giovanni Sartoriho.