Možnosti a limity OBSE při prevenci vnitropolitických konfliktů - Siegl, Erik, 1977-
Článek se zaměřuje na zkoumání povahy, možností a limitů Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě a jejich nástrojů při prevenci a urovnávání vnitropolitických konfliktů.