Minimální mzda od 1.1.2002 - Chládková, Alena (2002)
Autorka informuje o zvýšení minimální mzdy, ke kterému dochází od 1. 1. 2002. Zabývá se podrobně stanovením výše minimální mzdy, nařízením vlády č. 303/1995 Sb., o minimální mzdě a minimální mzdou ve vztahu k průměrnému výdělku a ke zdravotnímu pojištění.
Keywords: minimální mzdy; sociální zabezpečení; minimum wages; social security; Česko; Czechia