Minimální mzda a zdravotní pojištění od 1.1.2004 - Daněk, Antonín, 1960-; Glet, Jiří, 1951- (2004)
Autor vysvětluje právní úpravu vlivu zvýšení minimální mzdy, ke kterému došlo 1.1.2004, na vyměřovací základ zdravotního pojištění.
Keywords: od 2004; minimální mzdy; zdravotní pojištění; minimum wages; health insurance; Česko; Czechia