Minimální mzda a zdravotní pojištění od 1.1.2004 - Daněk, Antonín, 1960-
Autor vysvětluje právní úpravu vlivu zvýšení minimální mzdy, ke kterému došlo 1.1.2004, na vyměřovací základ zdravotního pojištění.