Mimořádné výhody pro těžce zdravotně postižené občany - Kučera, Radomír, 1950- (2003)
Autor vysvětluje mimořádné výhody pro těžce zdravotně postižené občany, které představuje dávka sociálního zabezpečení, jejímž účelem je určitá kompenzace tělesného, smyslového nebo duševního postižení občana. Všímá si posuzování zdravotního stavu pro přiznání mimořádných výhod a průkazů mimořádných výhod a uvádí stručný přehled mimořádných výhod.
Keywords: sociální zabezpečení; osoby se zdravotním postižením; sociální péče; social security; people with disabilities; social care