Mezinárodní trestní soud a jeho předchůdci - Sunardi, Teddy, 1970-
Autor představuje předchůdce Mezinárodního trestního soudu, jako je Mezinárodní trestní tribunál, Mezinárodní vojenský tribunál a popisuje vznik Mezinárodního trestního soudu v Haagu v roce 1998.