Mezinárodní trestní soud : další instituce mezinárodního práva v boji s transnacionální kriminalitou - Lukášek, Libor, 1973-
Autor předkládá stručnou analýzu historického vývoje mezinárodního trestního soudu, popisuje projednávání Statutu mezinárodního trestního soudu a jeho přijetí.