Mezinárodní trestní soud - Potočný, Miroslav, 1925-2001
Autor upozorňuje na nutnost ustanovení stálého Mezinárodního trestního soudu a představuje mezinárodní smlouvu Římský statut Mezinárodního trestního soudu.