Mezinárodní spolupráce v trvale udržitelném světě - Rynda, Ivan, 1953- (2001)
Autor se zamýšlí nad tím, jak se vyvíjela současná podoba světa a v čem se tentokrát skutečně liší od všech předchozích období.
Keywords: udržitelný rozvoj; environmentální politika; mezinárodní spolupráce; sustainable development; environmental policy; international cooperation